Bilferie i Danmark til Bechs Hotel

Betaling

Betaling

Gavekort

I har indtastet bestillingskoden ## og får nu rabat på alle vores rejser gabrand

Bechs Hotel

Tag på miniferie nær Henne Strand og Blåvandshuk fyr.

Tag en smuttur til Vesterhavet
Nyd middag i hotellets restaurant
Adgang til jacuzzi, sauna og solarium.
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Bechs Hotel er beliggende centralt i stationsbyen Tarm ved Ringkøbing Fjord, og her har I et godt udgangspunkt for en hyggelig miniferie med masser af oplevelser ved den jyske vestkyst. 

Hotellet tilbyder

På Bechs Hotel kan I spise middag i restauranten og efterfølgende nyde en øl eller drink i hotellets bar. Hotelværten er fra tid til anden selv at finde bag bardisken og her kan I nok få en god snak også med de øvrige gæster på hotellet. Hvis vejret tillader det, kan I nyde en kop kaffe på den store udendørs terrasse eller tag et spil billard i opholdsrummet. På hotellet er der desuden adgang til jacuzzi, sauna og solarium. 

Der er adgang til internet på hotellet og mulighed for parkering på hotellets store parkeringsplads.

Værelser

Bechs Hotel råder over 38 dobbeltværelser, som alle er udstyret med bad og toilet, telefon, radio og tv. Nogle værelser har mulighed for opredning. Det er muligt at medbringe hund på forespørgsel.

Bemærk at

Køkkenet bestemmer hvilken menu, der serveres til aften.

Vis flere

Værd at se

 • Bundsbæk Mølle (14.1 km)

  Besøg Midtjylland på en billig kør-selv ferie med hele familien. Læg vejen forbi Bundsbæk Mølle, hvor det emmer af natur og historie. Den gamle vandmølle fra 1843 drejer stadig lystigt rundt, vandet plasker ned over møllehjulet og træværket knager stemningsfuldt under møllehjulets arbejden. Møllen bruges som udstillingslokale og i de hyggelige møllestuer har møllerfruen kaffe og kagebord klar. Find et billigt weekendophold for hele familien og kør på ferie i egen bil og i eget tempo. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Jylland og dets mange seværdigheder på en dejlige familieferie.

  Bundsbæk Mølle
  Besøg Bundsbæk Mølle på ferie i egen bil.
 • Danmarks flymuseum (18.0 km)

  I Dansk Veteranflysamling findes danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990. Samlingen består bl.a. af Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. 8 af samlingens fly findes kun i det ene eksemplar i verden.

  Danmarks flymuseum
  Besøg Dansk Veteranflysamling med danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990 som inkludere 11 danskbyggede KZ-fly.
 • Nørre Nebel - Skinnecykler (23.9 km)

  Lidt syd for Ringkøbing Fjord ligger den lille landsby Nørre Nebel. Måske lyder det ikke af så frygteligt meget, men ikke desto mindre gemmer byens tankstation på lidt af en hemmelighed. Udover at være omgivet af nogle af de smukkeste strande i Danmark, så har Nørre Nebel en lille velkendt forlystelse, der både kræver lidt kræfter, lidt god motion og måske fartbriller, men kun hvis der er medvind. I Nørre Nebel ligger der nemlig et jernbanespor på små otte kilometer, som fører videre op til Nyindegab. Lej en skinnecykel på den lokale tankstation og prøv lykken og oplev samtidig den omkringliggende natur på en helt anden måde. Turen kan anbefales når det ikke er for koldt, men en hyggelig familietur på skinner er vel ikke til at stå for.

  Nørre Nebel - Skinnecykler
  Prøv en tur med skinnecyklen
Vis flere

Kort

Bechs Hotel
Storegade 4 6880 Tarm

Kortdata
Kortdata ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
KortdataKortdata ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kortdata ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat